Tilbud

LeJetøjskassen – særlig pris resten af 2020

369,00 DKK 299,00 DKK / måned

FØRST I AALBORG – MEN FRA 2021 I RESTEN AF DANMARK

Bor du i Aalborg? Så har du mulighed for at blive blandt de første til at modtage LeJetøjskassen. Konceptet lanceres nemlig i Aalborg til en skarp pris på 299 kr./måned resten af 2020. Alle legetøjskasser har en samlet værdi af over 1000 kr.

Bor du ikke i Aalborg?
TILMELD DIG, og skriv den hvilken dato i 2021 du ønsker at få leveret din første LeJetøjskasse. (husk, vi anbefaler altid at du indtaster barnets fødselsdato så leveringen altid følgerbarnets udvikling)

Vi leverer gavekort til hele landet allerede nu, som kan ligges under juletræet. Bestil gavekort under fanen; GAVEKORT

Kategori:

DIN MENING BETYDER NOGET

Er du First Mover? Så giver vi dig indflydelse på legetøjskonceptet.
Den særlige pris resten af 2020 ligger op til, at du deler din mening med os ved at bedømme legetøjet via den medfølgende blanket. Bedømmelsen sker ved simpel afkrydsning, og vi belønner dig med en skarp abonnementspris hver måned resten af året. Fra januar 2021 gælder normalprisen 369 kr./måned. Abonnementerne er ALTID uden binding.

MERE LEG MINDRE ROD

Din legetøjskasse ombyttes ved din fordør hver måned, så du altid har stimulerende legetøj som passer til dit barns udvikling. Alt du skal gøre er at åbne din legetøjskasse og lade dit barn gå på opdagelse - hver måned. Inden du sætter din legetøjskasse ud til ombytning bedømmer du legetøjet via simpel afkrydsning på blanketten. Herefter pakker du legetøjet i kassen. Du noterer nemt på blanketten, hvis du ønsker at beholde en favorit. Dagen før ombytning sender vi dig en påmindelse. Du sætter din legetøjskasse ud til ombytning (altid gratis) og vi udskifter til ny inspiration. Læs mere om konceptet og hvordan vi udvælger legetøjet  til de specifikke udviklingsspring.

Har du ros, ris eller forbedringsforslag, udover din bedømmelse af legetøjet, hører vi gerne fra dig i chatten eller på mail info@lejetojskassen.dk.